Generative Trance Retreat 2016

21-24 mai 2016, Poiana Brasov, Romania

Centrul exista si inauntru si afara. Este peste tot. Dar trebuie sa realizam ca exista, sa-l gasim, sa fim cu el, pentru ca fara centru nu putem spune cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam. Stephen Gilligan

Mintea obisnuita invata, inca din copilarie, sa reactioneze in fata situatiilor de viata prin abordari de tip “lupta”, “fugi”, “ingheata” sau “adormi”, traducandu-se la nivelul corpului prin blocaje neuromusculare. Aceste blocaje neuromusculare, odata dezvoltate, raman in corp ca o stare de baza omniprezenta care impiedica manifestarea creativa a constiintei. Iar atunci cand gandim si actionam dintr-o stare limitata a constiintei, ne condamnam la a repeta trecutul.

In acest training, vei invata mai multe moduri de a dezvolta fluxul creativ al transei generative ca o alternativa sanatoasa a abordarilor de tip “lupta”, “fugi”, “ingheata” sau “adormi”.

Transa generativa este o forma speciala de lucru cu transa pentru a produce transformari si schimbari puternice. Poate fi folosita eficient pentru a-ti indeplini obiective importante pentru tine, pentru a te bucura de intimitate la nivel profund, pentru a vindeca rani si a transforma probleme si, mai ales, pentru a crea noi harti ale identitatii sinelui.

Aceasta este inovatia si munca de cercetare si avangarda a Dr. Stephen Gilligan, prin care ofera noi directii catre transa creativa si transformare.

Participand la training, vei descoperi felul in care transa generativa este diferita si de hipnoza traditionala si de cea ericksoniana, in ceea ce priveste faptul ca aceasta creeaza o conexiune integrata intre partea constienta si mintea creativa inconstienta. Astfel, mai degraba decat a fi controlata de o prezenta exterioara, este facilitata accesarea si manifestarea propriilor abilitati transformationale.

Printre lucrurile invatate la training sunt:

  • Cum, cand si de ce sa dezvolti transa creativa;
  • Cum sa eliberezi cele “patru otravuri” ale agresivitatii, anxietatii, deconectarii si depresiei; si sa le inlocuiesti cu un sine atent, constient, generativ;
  • Cum sa aduci impreuna si sa iti integrezi mintea creativa inconstienta si mintea constienta;
  • Care sunt pasii catre eliberarea de un trecut negativ;
  • Care sunt pasii in crearea unui viitor pozitiv;
  • Care sunt pasii de care e nevoie pentru a face schimbari durabile, profund pozitive;
  • Cum sa-ti cresti gradul de incredere in tine si nivelul de creativitate si curiozitate;
  • Cum sa aplici ceea ce ai invatat in timpul trainingului pentru tine si pentru clientii tai

Cand:
21-24 mai 2016

Unde:
Hotel Bradul, Poiana Brasov, Romania

Reduceri:
10% pentru fiecare persoana care se inscrie la recomandarea ta, in limita a 10 persoane; participare gratuita pentru organizator grup de minim 10 persoane